Verwijder achtergrond
  • Home
  • Press room
  • ING België voor het 3e jaar op rij verkozen tot “Best Bank in Belgium” door The Banker

ING België voor het 3e jaar op rij verkozen tot “Best Bank in Belgium” door The Banker

Op 2 december werd ING België in Londen voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot “Bank of the Year, Belgium” door The Banker.

Tijdens de ceremonie nam Emmanuel Verhoosel, Head of Commercial Banking, de award voor ING België in ontvangst. 
De jury lauwerde ING België voor de manier waarop het innovatie centraal stelt in haar streven om de klant een optimaal aanbod en dienstverlening te bieden.

 

Rik Vandenberghe, CEO van ING België, toont zich in een eerste reactie erg opgetogen met deze onderscheiding: “Dit is een beloning voor het harde werk van meer dan 8.000 mannen en vrouwen die elke dag alles in het werk stellen om onze klanten de producten en de service te geven die ze verdienen. Deze award toont aan dat we de juiste weg zijn ingeslagen met onze strategie om een differentiërende klantenervaring te bieden en daarbij zwaar in te zetten op innovatie.”


Naast ING België vielen ook ING Nederland en ING Bank Slaski in de prijzen, respectievelijk als “Bank of the Year, the Netherlands” en “Bank of the Year, Poland”.

Emmanuel Verhoosel (Head of Commercial Banking, ING Belgium), Malgorzata Kolakowska (CEO, ING Bank Slaski) en Maurits Duynstee (Head of Corporate clients and Corporate Finance, ING Netherlands)
Emmanuel Verhoosel (Head of Commercial Banking, ING Belgium), Malgorzata Kolakowska (CEO, ING Bank Slaski) en Maurits Duynstee (Head of Corporate clients and Corporate Finance, ING Netherlands)

 

The Banker is een maandelijkse Engelstalige publicatie die deel uitmaakt van de Financial Times. Het is een belangrijke bron van informatie voor de financiële sector en wordt in meer dan 180 landen gelezen.

_____________________

Voor meer informatie:
Persdienst ING België, 02 547 24 84, pressoffice@ing.be

 

Follow ING on