Verwijder achtergrond

Sponsoring

Steun voor sociale projecten

Onze initiatieven op vlak van liefdadigheid en het sponsoren van sociale projecten verlopen via de tussenkomst van twee onafhankelijke organisaties, onze klanten en onze interne medewerkers.

ING België gaat dus nooit rechtstreeks op aanvragen in. Zo kunnen we de talrijke sponsoraanvragen objectief behandelen.

Welke initiatieven steunt ING België?

 • CHARITY BOXES : De manier om uw gemeenschapsproject in de kijker te zetten ... en het te bekostigen!

  In elk van de ING Client Houses, zal ING de projecten van 3 plaatselijke initiatieven in het zonnetje zetten. Wie het kantoor bezoekt en met een van onze mensen contact heeft, krijgt een jeton om op een project te stemmen.
  Wat brengt het u op?
  We zetten uw project in de kijker! Gedurende 6 tot 12 maanden kunnen de bezoekers het bewonderen op een flatscreen in het kantoor.
  U maakt kans op een financiële ruggensteun! Na de telling van het aantal stemmen weten meteen we wie wat op zak steekt! De winnaar ontvangt de 1500 euro, en nummer 2 en 3 gaan met 1000 en 500 euro naar huis!
  Hoe u het ook draait, u wint erbij!
  Hoe neemt u deel?
  Stel uw project voor in een Client House in de regio waar uw project relevant is. Zorg ervoor dat u slechts één ING Client House uitkiest.
  Vul het formulier in, stuur het ons door en wij doen de rest. Indien we uw project geselecteerd hebben, brengen we u op de hoogte.
  • UNICEF:
   het partnerschap tussen ING en UNICEF wil een positieve bijdrage leveren tot het leven van kinderen. We zijn er allebei van overtuigd dat een sterke en gezonde gemeenschap verreikende voordelen biedt voor toekomstige generaties en ondernemingen. Sinds de lancering van ons partnerschap in 2005 hebben we een impact gehad op het leven van meer dan 1 miljoen kinderen.

  • Koning Boudewijnstichting:
   op nationaal niveau werken we sinds 2005 samen met de Koning Boudewijnstichting via ons ING Fonds. Hierdoor steunen we elk jaar verschillende Belgische projecten die verband houden met onderwijs, ondernemerschap of circulaire economie. Initiatiefnemers van projecten verwijzen we graag meteen door naar de Stichting. Op die manier worden alle aanvragen die we ontvangen op een transparante, identieke en objectieve manier behandeld.
   Bent u zo’n initiatiefnemer? Dien dan uw project in via de website van Koning Boudewijnstichting.
   Na indiening van uw project wordt u persoonlijk op de hoogte gebracht van de selectie van het beheerscomité van het Fonds, dat gemaakt wordt op basis van de aanbevelingen van een jury van zelfstandige experts.

  • ING Volunteering Days
   sinds 2014 bieden we ook de mogelijkheid aan al onze interne medewerkers om één dag van hun tijd terug te geven aan vzw die actief zijn in België. We werken nauw samen met onze partner Time4Society. Bent u op zoek naar ING-vrijwilligers om uw project te ondersteunen? .

  Wilt u een dossier indienen? Gebruik dan het aanvraagformulier.

  Follow ING on